streda 18. januára 2012

Ocenenie

Kočenky moje milé, tak ma dnes prekvapilo ocenenie môjho blogu od Rity, žienky z Dánska, ktorej týmto zo ♥ ďakujem ♥ Môj blog je v podstate nový, tak to bolo pre mňa obrovské prekvapko. No a teraz v rámci pravidiel by som mala nominovať ďalších 5 blogov na toto ocenenie, ale už asi 6 hodín rozmýšľam...nakukujem do nádherných blogov a je pre mňa ťažké vybrať len 5 :-(

Pravidlá sú takéto: Nechaj odkaz na svojom blogu na osobu, ktorá Ti ocenenie udelila. Vyber 5 blogov, ktoré chceš oceniť, tieto blogy nesmú mať viac ako 200 následníkov. Svojim nominovaných zanechaj odkaz na ich blogu, aby vedeli, že ich chceš oceniť:-) Potom umiestni ocenenie na svojom blogu.
Je to ťažké, tak dúfam, že sa nikto nenahnevá na môj výber. Nominujem:
Janku http://bobuleedesigns.blogspot.com/

Dášku http://kopacci.blogspot.com/

Janičku http://cingrlata.blogspot.com/

Hanku http://hanake.blogspot.com/

Pizquita http://pizquitasdehilo.blogspot.com/


Dúfam, že ocenenie príjmete:-) Krásny dník všetkým ♥

14 komentárov:

  1. Katroško, gratuluji z celého srdiečka:-), však si to moc a moc zasloužíš!! No a vybrala jsi opravdu dobře, i když chápu, že to vážně nebylo jednoduché, krásný den:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Katka, čo sa čuduješ, ved to tu máš ako v raji. A aj Ty si dobre vybrala. Papa.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Katka teším sa s tebou ♪♫... mráz mi behá po rukách...idem ja do tej kúpelne,však vieš...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Katroško, moc děkuju. Od tebe mě to obzvlášť těší! A v takové konkurenci... Moc ti gratuluji a určitě si to zasloužíš, protože tvůj blog je úžasný, především díky těm krásným věcem, co šiješ:-)) Jdu ještě jednou prozkoumat pravidla:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Katarinko, ocenění si určitě zasloužíš. Tvoje překrásné výtvory mě vždycky tak krásně pohladí na dušičce. Strašně ráda k tobě chodím na návštěvu. Děkuji ti z celého srdéčka za ocenění. Moc si toho vážím. Nedovedeš si ani představit jak. Od tebe mě to moc těší a hřeje u srdíčka. Pá zlatíčko, Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ocenění jsi dostala právem a tebou navrženou kočenky si to také zaslouží.....:-D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Kači, děkuji za info. Už jdu na to. Pá

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Katuško♥ přijmi ode mne gratulaci za ocenění Tvojí krásné práce a za bravurní vybrání dalších švadlenek :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Kačenko ....... nejdříve Ti z celého srdce děkuji za to nádherné ocenění .... že jsi ho dostala Ty chápu a na 1000% si to zasloužíš, máš to tu překrásné a pro mě velice útulné a hřejivé, nemluvě o Tvých neuvěřitelných nádherných a dokonalých věcí, co tvoříš .... Ještě jednou moc moc děkuji a moc si Tvého ocenění vážím .... jsi zlatá DĚKUJI TI....

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Katko, gratuluji moc k ocenění. Určitě si ho víc než jen zasloužíš. Jak píšeš, blog máš možná krátce, ale tvá práce... no nebudu se rozepisovat, ale tvá práce je prostě nádherná a vůbec se nedivím, že si toho lidé všímají a moc ti to ocenění přeji!! J.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Katarinko, ocenění jsem našla včera večer a píšu až dnes ráno, kdy jsem to trochu rozdýchala. Jsi zlatá. Co víc napsat, než veliké DĚKUJU!
    Tvoje práce i Tvoje osůbka si rozhodně ocenění zaslouží a je jesné, že tímto to jen začíná. Prostě kdo umí, ten umí a ostatní to i vidí.
    A řekla bych že to ocenění je o 100% cennější, že jsi ho dostala ze zahraničí. Je tím pádem jasné, že tvoje práce musí utkvět v mysli každému napříč hranicemi a vzdálenostmi.
    howg :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Katuško, tleskám tady packama a gratuluji!!! Tvůj "Ružový vesmír" je ten nejkrásnější v celé galaxii!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Zlatinko, GRATULUJEM ... je to zaslúžené ! Poslal som email :-) papa

    OdpovedaťOdstrániť
  14. In order to fulfill your desire to spend quality time in the bedroom and spend luxurious moments in the city Dubai. Either by dining out in one of the top restaurants or spending time on city routes to explore attractions, you need to reach the right and reliable Independent Pakistani Escorts in Dubai where profiles and recent photographs of hot sizzling beauties are available.

    OdpovedaťOdstrániť